OTV logo kleur 250 round

Opgericht in het najaar van 1974, is OTV Brabant Limburg een informele club van ongeveer 130 oldtimer vrienden uit Brabant en Limburg. Zij zijn de trotse bezitters van auto's van alle merken, met een bouwjaar van vóór 1 januari 1970. OTV (Oldtimer Vrienden Brabant en Limburg) is –zoals de naam al suggereert– een club van heel verspreid wonende oldtimerliefhebbers uit Noord-Brabant, Limburg en deels uit Gelderland.
 
Elke 2e maandag van de maand komen de leden bij elkaar voor een gezellige en informele Praatavond. Deze vindt plaats in Partycentrum “De Plattevonder” in Someren-Eind. O.T.V. organiseert zes keer per jaar een toertocht voor de leden. Deze tochten worden leden uitgezet.
Daarnaast worden ook regelmatig uitstapjes georganiseerd
 

Activiteitenkalender 2020

U allen bent inmiddels op de hoogte van de ernst van de Corona epidemie, en de door de regering opgelegde maatregelen om verspreiding van het virus te beperken. Alle bijeenkomsten zijn tot 1 juni a.s. verboden, en daaronder zijn uiteraard ook de evenementen in O.T.V.-verband begrepen.

Ingegeven door bovenstaande is kalender voor 2020 tijdelijk verwijderd, dit om onduidelijkheden en vergissingen te voorkomen. Zodra de situatie ten goede is gewijzigd, komt een aangepaste versie.