**** De laatste editie van Koffie, Kletsen & Klassiekers 2021, die gehouden zou worden op maandag 27 september, gaat definitief NIET door. ***

 

 

Koplampenrit 2009 002

Over O.T.V. Brabant Limburg

Opgericht in het najaar van 1974, is OTV Brabant Limburg een club van ongeveer 150 oldtimervrienden uit Brabant en Limburg. Zij zijn de trotse bezitters van auto's van alle merken, met een bouwjaar voor 31 december 1969.
OTV (Oldtimer Vrienden Brabant en Limburg) is –zoals de naam al suggereert– een club van heel verspreid wonende oldtimerliefhebbers uit Noord-Brabant, Limburg en deels uit Gelderland. 

Op elke tweede maandag van de maand, komen de leden samen voor een gezellige en informele praatavond. De plaats van handeling is "De Platte Vonder" een gezellig partycentrum in Someren Eind. Geografisch gezien een heel centrale plaats

Naast een aantal interessant uitstapjes, organiseert OTV Brabant Limburg zeker zes keer per jaar een gezellige toertocht, door het Brabantse en/of Limburgse land.  Deze toetochten worden door leden van OTV Brabant Limburg uitgezet en verzorgd.

900X506img mid14137876629544


          OTV logo kleur 250 round

Opgericht in het najaar van 1974, is OTV Brabant Limburg een informele club van ongeveer 130 oldtimer vrienden uit Brabant en Limburg. Zij zijn de trotse bezitters van auto's van alle merken, met een bouwjaar van vóór 1 januari 1970. OTV (Oldtimer Vrienden Brabant en Limburg) is –zoals de naam al suggereert– een club van heel verspreid wonende oldtimerliefhebbers uit Noord-Brabant, Limburg en deels uit Gelderland.
 
Elke 2e maandag van de maand komen de leden bij elkaar voor een gezellige en informele Praatavond. Deze vindt plaats in Partycentrum “De Plattevonder” in Someren-Eind. O.T.V. organiseert zes keer per jaar een toertocht voor de leden. Deze tochten worden leden uitgezet.
Daarnaast worden ook regelmatig uitstapjes georganiseerd